Aanvraag omgevingsvergunning wateractiviteit voor leiding aanleggen, plaatsen of in stand houden nabij de Rieteweg 43 in Zwolle

Op 25 maart 2024 heeft het dagelijks bestuur van Waterschap Drents Overijsselse Delta een aanvraag omgevingsvergunning wateractiviteit ontvangen voor de aanleg (re-linen) van een waterleiding nabij de Rieteweg 43 in Zwolle (dossiernummer Z/24/060752).

Procedure

De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Dit betekent dat binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag een besluit wordt genomen. De termijn kan eventueel één keer worden verlengd met zes weken. Ook is het mogelijk dat de termijn wordt opgeschort als er aanvullende gegevens nodig zijn voor de beoordeling van de aanvraag.

Geen bezwaar

U kunt nu geen bezwaar maken. Via een publicatie laten wij weten of de omgevingsververgunning wordt verleend of geweigerd. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over het besluit bekijken en bezwaar maken.

Informatie

Voor meer informatie over deze aanvraag kunt u contact met ons opnemen via vergunningen@wdodelta.nl onder vermelding van het genoemde dossiernummer.

 

Naar boven