Openbaar exploot

Bij mijn exploot d.d. 23 april 2024 heb ik ten verzoeke van Tess Verhoeven, wonende/gevestigd en kantoorhoudende te Nieuwkuijk, aan het parket van de ambtenaar bij het Openbaar Ministerie bij de rechtbank Limburg te Maastricht, gedagvaard: Bram René Cornelis Ramakers, geboortedatum 17 juni 1999, zonder bekende woon- en verblijfplaats in Nederland en daarbuiten, om op woensdag, 25 juli 2024, om 10.00 uur in persoon of bij gemachtigde te verschijnen ter terechtzitting van de kantonrechter van de rechtbank Limburg, kamer voor kantonzaken, locatie Maastricht, die gehouden zal worden in het gerechtsgebouw aan het adres Sint Annadal 1 te Maastricht teneinde te worden veroordeeld tot hetgeen in het exploot van dagvaarding is gesteld.

 

Het exploot bevat aanwijzingen voor het voeren van verweer en vermelding van de rechtsgevolgen indien geen verweer gevoerd wordt.

 

Een kopie van het exploot met bijlage is voor belanghebbende verkrijgbaar ten kantore van Hafkamp Groenewegen Gerechtsdeurwaarders B.V., Noorderpoort 19 te Venlo.

J.H.H.Hendrix, toegevoegd gerechtsdeurwaarder, Noorderpoort 19, 5916 PJ Venlo (Hafkamp Groenewegen Gerechtsdeurwaarders B.V.)

Naar boven