Besluit vergunning Amaliahaven 380kV, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

De Minister voor Natuur en Stikstof heeft een vergunning gegeven voor Amaliahaven 380kV. Zij heeft dit gedaan op grond van de Wet natuurbescherming.

Definitief besluit

U kon via RVO een zienswijze doorgeven over het ontwerpbesluit over de vergunningsaanvraag. Dit kon van 23 februari tot en met 5 april 2024.

RVO heeft geen zienswijzen ontvangen. De Minister heeft het ontwerpbesluit daarom omgezet in een definitief besluit. De inhoud hiervan blijft hetzelfde.

U vindt het definitieve besluit op www.rvo.nl/vergunning-hoogspanningsstation-amaliahaven en via puc.overheid.nl/natuurvergunningen.

Wilt u dit besluit en de bijlagen liever op papier bekijken? Stuur dan een e-mail met uw naam en adresgegevens naar natuurvergunningen@minlnv.nl. Noem in uw e-mail de naam van het besluit. Geef ook aan dat u hiervan graag een papieren versie wilt zien.

Beroep definitief besluit

Bent u het niet eens met het definitieve besluit? Dan kunt u hier binnen zes weken tegen in beroep gaan. Dit kan als u belanghebbende bent.

Bent u geen belanghebbende? Dan kunt u in beroep gaan als u op tijd een zienswijze heeft doorgegeven. Verschilt het definitieve besluit inhoudelijk van het ontwerpbesluit? Dan kunt ook in beroep gaan als u geen belanghebbende bent en geen zienswijze heeft doorgegeven.

Op www.rvo.nl/vergunning-hoogspanningsstation-amaliahaven leest u meer over de vervolgprocedure en over de regels rondom de beroepsprocedure.

Meer informatie

Heeft u vragen over deze vergunning? Kijk dan op www.rvo.nl/uov-wet-natuurbescherming.

Naar boven