Besluit van de Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, van 15 september 2021, kenmerk DGA-PAV / 21170921, houdende wijziging van het Besluit houdende benoeming van de algemene tentoonstellingscommissaris en de algemene afdelingscommissaris voor de in de gemeente Almere te houden internationale tentoonstelling Floriade 2022

De Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit,

Gelet op artikel 12 en artikel 13 van het Verdrag betreffende internationale tentoonstellingen van Parijs van 22 november 1928, laatstelijk gewijzigd bij protocol van 30 november 1972 en artikel 2, eerste lid, van de Wet vergoedingen adviescolleges en commissies;

Besluit:

Enig artikel

Artikel 3 van het Besluit houdende benoeming van de algemene tentoonstellingscommissaris en de algemene afdelingscommissaris voor de in de gemeente Almere te houden internationale tentoonstelling Floriade 2022 vervalt.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst en in afschrift worden gezonden aan betrokkene.

De Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, namens deze: J.C. Goet Secretaris-Generaal

Tegen dit besluit kunt u binnen zes weken na de dag waarop dit is bekend gemaakt een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift moet door de indiener zijn ondertekend en bevat ten minste zijn naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden waarop het bezwaar rust. Dit bezwaarschrift moet worden gericht aan: Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK ’s-Gravenhage. Dit besluit is verzonden op de in de aanhef vermelde datum.

TOELICHTING

Mevrouw A. Jorritsma-Lebbink heeft te kennen gegeven dat zij afziet van een vergoeding voor de periode van 1-1-2022 tot en met 31-10-2022 voor haar werkzaamheden als algemene tentoonstellingscommissaris en de algemene afdelingscommissaris voor de in de gemeente Almere te houden internationale tentoonstelling Floriade 2022. Daarmee vervalt artikel 3 van het benoemingsbesluit van 25 augustus 2018.

Naar boven