Ontwerpbestemmingsplan, ontwerpbesluit hogere waarden en ontwerp-omgevingsvergunning ‘Lievenshof Oud-Beijerland’ ter inzage

Logo Hoeksche Waard

Rectificatie

Op 9 april 2021 is gepubliceerd dat er een omgevingsvergunning is verleend voor de bouw van 54 grondgebonden woningen voor de Jan Lievenslaan eo in Oud-Beijerland. Dat is niet juist. Onderstaand de juiste tekst:

Burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Lievenshof Oud-Beijerland’, het ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder en ontwerp-omgevingsvergunning ter inzage worden gelegd. Op het bestemmingsplan, de hogere waarden en omgevingsvergunning is de coördinatieregeling van toepassing (artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening).

Inhoud en doel van het bestemmingsplan

Op de locatie is nu nog een school en een voormalig autobedrijf gevestigd. De voormalige gemeente Oud-Beijerland plande nieuwe woningen aan de Rembrandstraat en Jan Lievenslaan. De school is nog in gebruik, voor de zomervakantie komt deze leeg. Het huidige plan omvat 54 eengezinswoningen. De coördinatieregeling maakt het mogelijk om de benodigde besluiten voor deze ontwikkeling gezamenlijk voor te bereiden.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met alle bijlagen, het ontwerpbesluit hogere waarden en de ontwerp-omgevingsvergunning kunt u met ingang van 26 september 2020 tot en met 6 november 2020 bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de IMRO-code NL.IMRO.1963.BPLievenshof-ON01).

Indienen zienswijzen

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat het ontwerpbestemmingsplan, het ontwerpbesluit hogere waarden en de ontwerp-omgevingsvergunning ter inzage liggen.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbesluit hogere waarden en de ontwerp-omgevingsvergunning kunt u indienen bij:

Het college van Burgemeester en Wethouders van gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

Onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbesluit hogere waarden en/of ontwerpvergunning Lievenshof Oud-Beijerland’

Schriftelijk zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u indienen bij:

Raad van de gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Lievenshof Oud-Beijerland’.

Vragen?

Wilt u het bestemmingsplan, het ontwerpbesluit hogere waarden of de ontwerp-omgevingsvergunning (met bijbehorende stukken) liever in het gemeentehuis of een servicepunt inzien of heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Perry van der Elst of Sabine Voskamp, bereikbaar via telefoonnummer 14 0186 of via perry.vanderelst@gemeentehw.nl of sabine.voskamp@gemeentehw.nl.

Naar boven