Ontwerpbestemmingsplan Hoogenboomlaan 42 Renesse

Logo Schouwen-Duiveland

 

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoogenboomlaan 42 Renesse’ met identificatienummer NL.IMRO.1676.00311BphRE309643-ON01 van 19 april 2021 tot en met 31 mei 2021 ter inzage ligt.

U kunt het digitale bestemmingsplan met bijbehorende stukken raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook liggen de stukken in bovenstaande periode in de leesruimte van het gemeentehuis. Deze kunt u tijdens de openingstijden van het gemeentehuis inzien: daarvoor dient u eerst via de receptie een afspraak te maken. U kunt ook een digitaal (pdf-document) of gedrukt exemplaar van het ontwerpbestemmingsplan aanvragen via de gemeentelijke website: https://www.schouwen-duiveland.nl/bestuur-en-organisatie/vraag-aan-de-gemeente. Bij een gedrukt exemplaar worden er druk- en verzendkosten in rekening gebracht.

HET PLAN

Voor Camping Julianahoeve aan de Hoogenboomlaan 42 te Renesse is een bestemmingsplan opgesteld voor een aantal ontwikkelingen op de camping. Het gaat om de volgende ontwikkelingen:

• Realiseren van 39 kampeerhuisjes;

• Het realiseren van privé sanitair;

• Het planologisch opnemen van een wal als landschappelijke inpassing;

• Het verplaatsen van de propaantanks.

Het totaal aantal eenheden op de camping en de oppervlakte van de camping wijzigt niet. Het gaat om het opnemen van een situatie die overeenkomt met de feitelijke en gewenste situatie.

REAGEREN

Van 19 april 2021 tot en met 31 mei 2021 kan iedereen een zienswijze geven op het ontwerpbestemmingsplan. Dit kan digitaal via de gemeentelijke website en schriftelijk per post. Per e-mail is dit niet mogelijk. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar Gemeenteraad van Schouwen-Duiveland, Postbus 5555, 4300 JA Zierikzee.

Binnen 12 weken na afloop van de inzageperiode zal de gemeenteraad, met inachtneming van eventuele ingediende zienswijzen, een besluit nemen over de vaststelling van deze planherziening. Na vaststelling volgt opnieuw een ter inzage legging en de mogelijkheid om beroep in te stellen.

 

Zierikzee, 16 april 2021

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland

Naar boven