Ontwerpbestemmingsplan en ontwerp besluit hogere waarden ‘Oud-Bonaventurasedijk 91 en naast 85 Maasdam’ ter inzage

Logo Hoeksche Waard

Burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Oud-Bonaventurasedijk 91 en naast 85 Maasdam’ en het ontwerp besluit hogere waarden Wet geluidhinder met bijbehorende stukken ter inzage worden gelegd.

Inhoud en doel van het bestemmingsplan

Het betreft de verplaatsing van de woning aan de Oud-Bonaventurasedijk 91, naar de Oud-Bonaventurasedijk naast nummer 85 in Maasdam.

Ontwerp besluit hogere waarden

Uit akoestisch onderzoek blijkt dat de geluidsbelasting op de gevels van de nieuw te bouwen woning niet voldoen aan de grenswaarden uit de Wet geluidhinder. De overschrijding wordt veroorzaakt door het verkeer op N491/Trambaan. Het college besluit daarom om hiervoor hogere waarden vast te stellen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met alle bijlagen en het ontwerp besluit hogere waarden kunt u met ingang van 17 april tot en met 28 mei 2021 bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de IMRO-code NL.IMRO.1963.BPOudBon91MSD21-ON01).

Indienen zienswijzen

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerp besluit hogere waarden ter inzage liggen.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u indienen bij:

Raad van de gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Oud-Bonaventurasedijk 91 en naast 85 Maasdam’.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerp besluit hogere waarden kunt u indienen bij:

Het college van Burgemeester en Wethouders van gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

Onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp besluit hogere waarden Oud-Bonaventurasedijk 91 en naast 85 Maasdam’

Vragen?

Wilt u het bestemmingsplan en/of het ontwerp besluit hogere waarden bij een servicepunt inzien of heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 14 0186.

Naar boven