(Ontwerp)beschikking uitgebreid Wabo voor het plaatsen en gebruiken van een dampretoursysteem om emissies naar de lucht te voorkomen dan wel zoveel mogelijk te beperken- Veemarktkade 12, 5222AE 's-Hertogenbosch OLO7966375 -2023-041028

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant beschikking uitgebreide procedure Wabo voor het plaatsen en gebruikenvan een dampretoursysteem om emissies naar de lucht te voorkomen dan wel zoveel mogelijk te beperken, voor de inrichting gelegen aan Veemarktkade 12 te 's-Hertogenbosch.

19 april 2024, Tilburg

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben een aanvraag omgevingsvergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ontvangen van OK Oliecentrale B.V. De aanvraag betreft het plaatsen en gebruikenvan een dampretoursysteem om emissies naar de lucht te voorkomen dan wel zoveel mogelijk te beperken, voor de inrichting gelegen aan de Veemarktkade 12, 5222AE 's-Hertogenbosch.

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken bekend dat zij voornemens zijn in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de vergunning op de aanvraag te verlenen

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 24 april 2024 tot en met 5 juni 2024 ter inzage bij de gemeente 's-Hertogenbosch. Voor locatie, tijdstippen en dagen waarop u de stukken in kunt zien, verwijzen wij naar de website van de gemeente. U kunt dit besluit en de bijbehorende stukken bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als 'bekijk documenten' aan deze publicatie (zie linkerkolom). Vanaf het moment van terinzagelegging is de ontwerpbeschikking te bekijken op de website van de provincie 'www.brabant.nl'.

Een ieder kan tot en met 5 juni 2024ten aanzien van de ontwerpbeschikking schriftelijk of mondeling zienswijzen inbrengen bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant. Voor het mondeling inbrengen van zienswijzen bestaat binnen deze periode de mogelijkheid tot het houden van een hoorzitting. Een verzoek daartoe dient binnen drie weken na de begindatum van de ter inzage legging bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant te worden ingediend.

Informatie

Aan deze procedure is het zaaknummer 2023-041028 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit zaaknummer te vermelden. Indien u gebruik maakt van e-mail, dan verzoeken we u het zaaknummer in de onderwerpregel te plaatsen. De correspondentie middels e-mail dient u te richten aan info@omwb.nl.

Naar boven