Ontwerpbeschikking uitgebreid Wabo - Aspen Oss BV - Veersemeer 4 te Oss - OLO 7654873 - 2023-033371

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, ontwerpbeschikking uitgebreide procedure Wabo voor het realiseren van 5 opstelplaatsen voor transporteenheden met gevaarlijke stoffen, voor de inrichting gelegen aan Veersemeer 4 te Oss.

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben een aanvraag voor een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ontvangen van Aspen Oss BV. De aanvraag het realiseren van 5 opstelplaatsen voor transporteenheden met gevaarlijke stoffen, voor de inrichting gelegen aan Veersemeer 4 te Oss.

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maakt bekend dat zij voornemens is in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de vergunning op de aanvraag te verlenen.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 19 april 2024 tot en met 31 mei 2024 ter inzage bij de gemeente Oss. Voor locatie, tijdstippen en dagen waarop u de stukken in kunt zien, verwijzen wij naar de website van de gemeente.

U kunt dit besluit en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom). Vanaf het moment van terinzagelegging is de ontwerpbeschikking te bekijken op de website van de provincie 'www.brabant.nl'.

Indien u vragen of opmerkingen hebt, kunt u contact opnemen met de behandelaar op telefoonnummer (013) 206 01 00.

Eenieder kan tot en met 31 mei 2024 ten aanzien van de ontwerpbeschikking schriftelijk of mondeling zienswijzen inbrengen bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant. Voor het mondeling inbrengen van zienswijzen bestaat binnen deze periode de mogelijkheid tot het houden van een hoorzitting. Een verzoek daartoe dient binnen drie weken na de begindatum van de ter inzage legging bij de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant te worden ingediend.

Aan deze procedure is het zaaknummer 2023-033371 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit zaaknummer te vermelden. Indien u gebruik maakt van e-mail, dan verzoeken we u het zaaknummer in de onderwerpregel te plaatsen. De correspondentie middels e-mail dient u te richten aan info@omwb.nl.

Tilburg, 19 apirl 2024

Naar boven