Provincie Noord-Brabant – Beschikking aanvraag omgevingsvergunning – Coatex Netherlands B.V. - Middenweg 47a, 4782PM Moerdijk

Omgevingswet – Reguliere procedure

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, maken bekend dat zij een omgevingsvergunning verlenen.

Bedrijf: Coatex Netherlands B.V.

Locatie: Middenweg 47a, 4782PM Moerdijk

Activiteit: milieuactiviteit

  • 1.

    Seveso-inrichting

  • 2.

    Basischemie

Voor: de opslag en het gebruik van de nieuwe grondstof Tri Ethanol Amine 85%

Aanvraagdatum: 15 februari 2024

DSO-kenmerk: 2024021501494

Zaaknummer: Z2024-00005208

Verzenddatum besluit: 17-04-2024

U kunt dit besluit en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).

Bezwaar

Als u het niet eens bent met dit besluit en wordt u door dit besluit rechtstreeks in uw belang getroffen, dan kunt u een bezwaarschrift hiertegen indienen. Dit kan tot 6 weken na de dag van verzending van het besluit. Het besluit is toegezonden op 17 april 2024.

U kunt uw bezwaarschrift op 2 manieren indienen:

  • 1.

    Digitaal. Op www.brabant.nl/bezwaar vindt u de link ‘Bezwaar indienen’. U heeft hiervoor een digitale handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig.

  • 2.

    Per post. Stuur uw bezwaarschrift naar:

Het college van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, Secretariaat van de hoor- en adviescommissie, Postbus 90151, 5200 MC 's‑Hertogenbosch.

In het bezwaarschrift zet u:

  • 1.

    uw naam en adres;

  • 2.

    de datum, het kenmerk en een omschrijving van het besluit waarmee u het niet eens bent;

  • 3.

    de reden waarom u het niet eens bent met ons besluit;

  • 4.

    de datum van uw bezwaarschrift en uw handtekening;

  • 5.

    maakt u namens iemand anders bezwaar? Stuur dan een machtiging mee.

Voeg ook een kopie toe van het besluit waarmee u het niet eens bent. Op deze manier kunnen wij uw bezwaarschrift beter in behandeling nemen.

U kunt het secretariaat van de hoor- en adviescommissie bereiken via telefoonnummer (073) 680 83 04, faxnummer (073) 680 76 80 en e-mailadres bezwaar@brabant.nl.

Aan het indienen van een bezwaar zijn geen kosten verbonden.

Als u een bezwaarschrift indient, dan heeft dit geen schorsende werking. Het besluit treedt in werking de dag waarop vier weken zijn verstreken sinds de dag van de verzending van het besluit. Dat betekent dat het besluit geldt zolang uw bezwaarschrift in behandeling is. Het kan zijn dat u dit niet wilt. Bijvoorbeeld omdat het besluit onherstelbare gevolgen voor u heeft. U kunt gelijktijdig met of na het indienen van een beroepschrift een verzoek om een voorlopige voorziening vragen bij de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA 's‑Hertogenbosch. Het besluit treedt dan pas in werking nadat op de voorlopige voorziening is besloten.

U kunt ook digitaal verzoeken om een voorlopige voorziening. Zie daarvoor: http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U heeft hiervoor een digitale handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig.

Er zijn kosten verbonden aan het vragen van een voorlopige voorziening (griffierecht) en/of het indienen van een beroepschrift.

Informatie

Aan deze procedure is het zaaknummer Z2024-00005208 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit zaaknummer te vermelden. Indien u gebruik maakt van e-mail, dan verzoeken we u het zaaknummer in de onderwerpregel te plaatsen. De correspondentie middels e-mail dient u te richten aan info@omwb.nl.

Tilburg, 18 april 2024

Naar boven