Provincie Utrecht – Beschikking in het kader van de Wet natuurbescherming –Ontheffing Soortenbescherming RI – Amsterdamsestraatweg 51 in Baarn.

Bekendmaking

Gedeputeerde Staten van Utrecht hebben een ontheffing met zaaknummer Z-PU-2023-002459 op grond van de Wet natuurbescherming verleend. De ontheffing is verleend aan Scouting Nederland. Aan de ontheffing zijn voorwaarden verbonden.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen tot zes weken na verzenddatum een bezwaarschrift bij Gedeputeerde Staten van Utrecht indienen:

 

  • 1.

    Digitaal: gebruikt u hiervoor het formulier “Bezwaar maken tegen een beslissing van de provincie”. U vindt dit formulier op www.provincie-utrecht.nl.

  • 2.

    Schriftelijk: t.a.v. de secretaris van de Awb- adviescommissie, postbus 80300, 3508 TH Utrecht.

Het bezwaarschrift moet in ieder geval bevatten:

  • 1.

    uw naam en adres;

  • 2.

    de datum;

  • 3.

    en omschrijving van het beschikking waartegen het bezwaar is gericht, onder vermelding van het zaaknummer;

  • 4.

    de reden van bezwaar;

  • 5.

    ondertekening.

Aan de behandeling van een bezwaarschrift zijn voor de indiener geen kosten verbonden.

Kunt u nog niet precies aangeven waarom u bezwaar maakt, bijvoorbeeld omdat u hiervoor nog aanvullende informatie of advies nodig heeft? Dan kunt u in het bezwaarschrift-formulier c.q. het zelfgeschreven bezwaarschrift aangeven dat u pro forma bezwaar wilt maken. U kunt dan op een later moment aangeven waarom u bezwaar maakt. Verstuur deze aanvullende bezwaargronden per post binnen vier weken nadat u het bezwaarschrift verstuurd heeft.

Inwerkingtreding beschikking

De beschikking treedt in werking op de dag na bekendmaking door uitreiking of verzending aan de aanvrager (en indien van toepassing adviseur). Het indienen van bezwaar schorst de werking van de beschikking niet.

Voorlopige voorziening

Als u niet kunt wachten op de normale behandeling van uw bezwaarschrift, hebt u de mogelijkheid om een voorlopige voorziening aan te vragen bij de rechtbank. U moet op dat moment ook al een bezwaarschrift hebben ingediend. Het verzoek om een voorlopige voorziening richt u aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, Sector bestuursrecht, postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Griffierecht

Voor het behandelen van een verzoek voor het treffen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Informatie

Als u vragen heeft over de inhoud van deze bekendmaking kunt u contact opnemen met ons Servicebureau, bereikbaar via het algemeen telefoonnummer van de provincie Utrecht (030) 258 9111 of via e-mailadres Servicebureau@provincie-utrecht.nl, onder vermelding van zaaknummer Z-PU-2023-002459.

Naar boven