Provincie Noord-Brabant - Ontheffing Tijdelijk en Uitzonderlijk Gebruik Wet luchtvaart voor locatiegebonden ontheffing nabij Runselstraat 5, Berghem

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, maken bekend dat zij in het kader van de Wet luchtvaart een locatiegebonden ontheffing hebben verleend.

Soort ontheffing: locatiegebonden ontheffing voor maximaal 24 vluchten per jaar met een helikopter

Locatie: Runselstraat 5, 5351NJ Berghem

Aanvraagdatum: 24 maart 2024

Zaaknummer: Z2024-00009367

Verzenddatum besluit: 16 april 2024

U kunt dit besluit en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).

Bezwaar

Als u het niet eens bent met dit besluit en wordt u door dit besluit rechtstreeks in uw belang getroffen, dan kunt u een bezwaarschrift hiertegen indienen. Dit kan tot 6 weken na de dag van verzending van het besluit. Het besluit is toegezonden op 16 april 2024.

U kunt uw bezwaarschrift op 2 manieren indienen:

  • Digitaal. Op www.brabant.nl/bezwaar vindt u de link ‘Bezwaar indienen’. U heeft hiervoor een digitale handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig.

  • Per post. Stuur uw bezwaarschrift naar:

Het college van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Secretariaat van de hoor- en adviescommissie

Postbus 90151

5200 MC 's‑Hertogenbosch

In het bezwaarschrift zet u:

  • uw naam en adres;

  • de datum, het kenmerk en een omschrijving van het besluit waarmee u het niet eens bent;

  • de reden waarom u het niet eens bent met ons besluit;

  • de datum van uw bezwaarschrift en uw handtekening;

  • maakt u namens iemand anders bezwaar? Stuur dan een machtiging mee.

Voeg ook een kopie toe van het besluit waarmee u het niet eens bent. Op deze manier kunnen wij uw bezwaarschrift beter in behandeling nemen.

U kunt het secretariaat van de hoor- en adviescommissie bereiken via telefoonnummer (073) 680 83 04, faxnummer (073) 680 76 80 en e-mailadres bezwaar@brabant.nl.

Aan het indienen van een bezwaar zijn geen kosten verbonden.

Voorlopige voorziening

Als u een bezwaarschrift indient, dan heeft dit geen schorsende werking. Dat betekent dat het besluit geldt zolang uw bezwaarschrift in behandeling is. Het kan zijn dat u dit niet wilt. Bijvoorbeeld omdat het besluit onherstelbare gevolgen voor u heeft. U kunt gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift een verzoek om een voorlopige voorziening vragen bij de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA 's‑Hertogenbosch.

U kunt ook digitaal verzoeken om een voorlopige voorziening. Zie daarvoor: https://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U heeft hiervoor een digitale handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig.

Er zijn kosten verbonden aan het vragen van een voorlopige voorziening (griffierecht).

Informatie

Aan deze procedure is het zaaknummer Z2024-00000213 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit zaaknummer te vermelden. Indien u gebruik maakt van e-mail, dan verzoeken we u het zaaknummer in de onderwerpregel te plaatsen. De correspondentie middels e-mail dient u te richten aan meldingtug@omwb.nl.

Naar boven