Beschikking aanvraag omgevingsvergunning Wabo fase 1 reguliere procedure voor het verplaatsen productie-installatie van geëxpandeerd Perliet binnen de inrichting, verplaatsen CO2 opslagtank inclusief verdampers en twee koelinstallaties - Middenweg 47, 4782PM Moerdijk

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben een aanvraag eerste fase voor een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ontvangen van Omya Netherlands B.V. De aanvraag betreft het verplaatsen van de vergunde productie-installatie van geëxpandeerd Perliet binnen de inrichting en het verplaatsen van de CO2 opslagtank inclusief verdampers en twee koelinstallaties voor de inrichting gelegen aan Middenweg 47 te Moerdijk..

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de vergunning op de aanvraag verlenen.

U kunt dit besluit en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie (zie linker kolom).

De beschikking is ook te bekijken op de website 'www.brabant.nl'. Indien u vragen of opmerkingen hebt, kunt u contact opnemen met de behandelaar op telefoonnummer 013 206 01 00.

Bezwaar

Als u het niet eens bent met dit besluit en wordt u door dit besluit rechtstreeks in uw belang getroffen, dan kunt u een bezwaarschrift hiertegen indienen. Dit kan tot 6 weken na de dag van verzending van het besluit. Het besluit is toegezonden op 26 maart 2024.

U kunt uw bezwaarschrift op 2 manieren indienen:

  • Digitaal. Op www.brabant.nl/bezwaar vindt u de link ‘Bezwaar indienen’. U heeft hiervoor een digitale handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig.

  • Per post. Stuur uw bezwaarschrift naar:

Het college van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Secretariaat van de hoor- en adviescommissie

Postbus 90151

5200 MC 's‑Hertogenbosch

In het bezwaarschrift zet u:

  • uw naam en adres;

  • de datum, het kenmerk en een omschrijving van het besluit waarmee u het niet eens bent;

  • de reden waarom u het niet eens bent met ons besluit;

  • de datum van uw bezwaarschrift en uw handtekening;

  • maakt u namens iemand anders bezwaar? Stuur dan een machtiging mee.

Voeg ook een kopie toe van het besluit waarmee u het niet eens bent. Op deze manier kunnen wij uw bezwaarschrift beter in behandeling nemen. U kunt het secretariaat van de hoor- en adviescommissie bereiken via telefoonnummer (073) 680 83 04, faxnummer (073) 680 76 80 en e-mailadres bezwaar@brabant.nl.

Aan het indienen van een bezwaar zijn geen kosten verbonden.

Voorlopige voorziening

Als u een bezwaarschrift indient, dan heeft dit geen schorsende werking. Dat betekent dat het besluit geldt zolang uw bezwaarschrift in behandeling is. Het kan zijn dat u dit niet wilt. U kunt gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift een verzoek om een voorlopige voorziening vragen bij de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA 's‑Hertogenbosch.

U kunt ook digitaal verzoeken om een voorlopige voorziening. Zie daarvoor: http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U heeft hiervoor een digitale handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig.

Er zijn kosten verbonden aan het vragen van een voorlopige voorziening (griffierecht).

Aan deze procedure is het zaaknummer Z2023-00005843 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit zaaknummer te vermelden. Indien u gebruik maakt van e-mail, dan verzoeken we u het zaaknummer in de onderwerpregel te plaatsen. De correspondentie middels e-mail dient u te richten aan info@omwb.nl..

Naar boven