Kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning, A.J. de Graaffstraat, Dominee Montijnstraat, Hobius de Krijgerlaan, Joos Jansestraat, Koninginnelaan en Stoofhoek te Sommelsdijk

Onderwerp

Omgevingsdienst Haaglanden geeft namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland kennis van de ontvangst op 11 maart 2024 van een aanvraag om een omgevingsvergunning als bedoeld in de Omgevingswet. De aanvraag betreft het saneren van diverse woonblokken om ruimte te maken voor nieuwbouw (renovatiewerkzaamheden) met de aanwezigheid hierbij van de gierzwaluw, de gewone dwergvleermuis, de ruige dwergvleermuis en de laatvlieger op locatie A.J. de Graaffstraat, Dominee Montijnstraat, Hobius de Krijgerlaan, Joos Jansestraat, Koninginnelaan en Stoofhoek te Sommelsdijk.

De aanvraag is ingediend voor een flora- en fauna-activiteit als bedoeld in artikel 5.1, tweede lid, onder g, van de Omgevingswet. De aanvraag is geregistreerd met het zaaknummer 01100065.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu, e-mailadres: vergunningen@odh.nl. De aanvraag ligt niet ter inzage en hier is geen bezwaar of beroep tegen mogelijk.

Naar boven