Kennisgeving Ontgrondingenwet Besluit

 

Gedeputeerde Staten van Flevoland maken bekend dat zij een ontgrondingenvergunning hebben verleend voor:

 

Omschrijving : Vervanging bestaande en aanleg nieuwe riolering Parkwijk

Aanvrager : Gemeente Almere

Locatie : Parkwijklaan en Haagbeukweg in Almere

Verzenddatum : 21 oktober 2021

 

Ter inzage

Het besluit is vanaf 26 oktober 2021 in te zien op de website Officiële bekendmakingen en digitaal met de aanvraag en bijbehorende gegevens voor iedereen op te vragen bij de OFGV via telefoonnummer: 088-63 33 000 of e-mail: info@ofgv.nl.

 

In verband met de huidige maatregelen rondom Covid-19 is het niet mogelijk om de stukken in te zien bij de OFGV of op het gemeentehuis.

 

Bezwaar

De termijn van zes weken voor het indienen van een bezwaar start op de dag na de verzending van het besluit aan de aanvrager.

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en ten minste naam en adres van de indiener, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de reden waarom u het niet eens bent met het besluit bevatten. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan Gedeputeerde staten van Flevoland, Postbus 55, 8200 AB Lelystad.

 

Voorlopige voorziening

Het besluit treedt de dag na de in deze publicatie genoemde bezwaartermijn in werking en het indienen van bezwaar schorst de inwerkingtreding van het besluit niet. Om dit tegen te gaan kunt u een voorlopige voorziening aanvragen als u een bezwaarschrift heeft ingediend. U vraagt een voorlopige voorziening aan als onmiddellijk spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. In het verzoek moet worden aangegeven waarom sprake is van een spoedeisend belang. Wanneer u een voorlopige voorziening aanvraagt, treedt het besluit pas in werking nadat hierover is beslist. U vraagt dit aan bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag o.v.v. voorlopige voorzieningen.

Aan het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden. Meer informatie en uitleg over het indienen van een voorlopige voorziening kunt u vinden op www.rechtspraak.nl.

 

Vragen

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de via telefoonnummer:

088 – 63 33 000 of e-mail: info@ofgv.nl.

Kenmerk: Z2021-012271

Naar boven