Kennisgeving Ontgrondingenwet Ontwerpbesluit

 

Gedeputeerde Staten van Flevoland maken bekend dat zij het voornemen hebben een ontgrondingenvergunning te verlenen voor:

 

Omschrijving: Graven van een watergang

Aanvrager : Waterschap Zuiderzeeland

Locatie : Kuinderbos aan de Hopweg in Luttelgeest

 

Ter inzage

Het ontwerpbesluit is vanaf 27 september 2021 in te zien op de website Officiële bekendmakingen en digitaal met de aanvraag en bijbehorende gegevens voor iedereen op te vragen bij de OFGV via telefoonnummer: 088-63 33 000 of e-mail: info@ofgv.nl.

 

In verband met de huidige maatregelen rondom Covid-19 is het niet mogelijk om de stukken in te zien bij de OFGV of op het gemeentehuis.

 

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging van zes weken kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen inbrengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het bevoegd gezag p/a Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek (OFGV), Postbus 2341, 8203 AH Lelystad. Zienswijzen moeten worden ondertekend en ten minste naam en adres van de indiener, de datum, een omschrijving van het ontwerpbesluit waartegen de zienswijzen zijn gericht en een motivering bevatten.

Voor het geven van mondelinge zienswijzen kan via het secretariaat van de OFGV telefoonnummer: 088 - 63 33 000 een afspraak worden gemaakt.

 

Vragen

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de OFGV via telefoonnummer:

088 – 63 33 000 of e-mail: info@ofgv.nl.

Kenmerk: Z2021-010888

Naar boven