Verlening bodembeschermingsvergunning voor NB075302198 BUS EVA Zandweg (asbest) te Best

Beschikking op grond van artikel 4 en 14 Besluit uniforme saneringen (BUS)

De Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant heeft op 14 juni 2021 van Heijmans Vastgoed B.V. te Rosmalen een BUS evaluatierapport ontvangen voor de uitgevoerde bodemsanering op de locatie Zandweg (asbest) te Best, NB075302198.

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant gemandateerd voor het afhandelen van deze procedure.

In de beschikking besluiten Gedeputeerde Staten het volgende: Instemmen met de uitgevoerde sanering.

Bezwaar

Binnen zes weken na de dag waarop de beschikking bekend is gemaakt kunnen belanghebbenden tegen deze beschikking een bezwaarschrift indienen bij: Het college van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant het secretariaat van de hoor- en adviescommissie Postbus 901515200 MC ‘s-Hertogenbosch.

Wij verzoeken u om op de linkerbovenhoek van de envelop het woord 'bezwaarschrift' te vermelden. Het secretariaat van de hoor- en adviescommissie is bereikbaar op telefoonnummer (073) 680 83 04, faxnummer (073) 680 76 80en e-mailadres bezwaar@brabant.nl. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten:- naam en adres van de indiener;- de dagtekening;- een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;- de gronden van het bezwaar.

Bovenstaand besluit treedt in werking ook al wordt een bezwaarschrift ingediend. Het is daarom mogelijk om gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift een zogenaamde 'voorlopige voorziening' te vragen. Deze kunt u richten aan: Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 200192500 EA Den Haag. Een voorlopige voorziening is in feite het nemen van een tijdelijke maatregel, bijvoorbeeld het schorsen van het besluit gedurende een bepaalde periode. Voorwaarde om een voorlopige voorziening aan te vragen is dat er sprake moet zijn van een spoedeisend belang. Er zijn kosten verbonden aan het vragen van een voorlopige voorziening (griffierecht).

Eindhoven, 3 augustus 2021

Naar boven