Rectificatie: Ontwerp Economische Visie Vijfheerenlanden

[Deze publicatie betreft een rectificatie omdat in de oorspronkelijke bekendmaking de verkeerde gemeentenaam werd benoemd. De oorspronkelijke publicatie is op 17 september 2021 bekendgemaakt, beschikbaar via Gemeenteblad 2021, 320493.]

 

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft op 7 september 2021 besloten de ontwerp Economische visie Vijfheerenlanden ter visie te leggen gedurende 6 weken, van donderdag 23 september 2021 tot en met donderdag 4 november 2021.

Wilt u meer informatie?

De ontwerp Economische visie kan men inzien bij de receptiebalie van de drie gemeentehuizen in Leerdam, Meerkerk en Vianen. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken. De openingstijden van elke locatie vindt u via de link https://www.vijfheerenlanden.nl/openingstijden.

Wilt u een zienswijze indienen?

In de periode dat het ontwerp ter inzage ligt, mag iedereen daarop reageren. Zo’n reactie heet een zienswijze en kan schriftelijk worden ingediend. Uw zienswijze richt u aan Burgemeester en wethouders van Vijfheerenlanden, t.a.v. team Werken, Wonen, Recreëren en Duurzaamheid, Postbus 11, 4140 AA Leerdam. U kunt uw zienswijze ook per mail sturen. Gebruikt u daarvoor economische.visie@vijfheerenlanden.nl.

Vervolg

Na de inzageperiode worden alle reacties verzameld en van een antwoord voorzien in een Nota van Beantwoording. Het college verwerkt deze nota in de definitieve Economische visie die daarna ter vaststelling aan de gemeenteraad wordt aangeboden.

 

Naar boven